Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ



ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ...


Tην ώρα που ο λαός βαδίζει την οδό του μαρτυρίου βυθισμένος στην απελπισία και κουβαλώντας στις πλάτες του ένα ασήκωτο χρέος που του έχει επιβληθεί, μετατρέποντας δραματικά τις συνθήκες της ζωής του, συνεχείς αποκαλύψεις για τη ληστεία, που έχει πραγματοποιηθεί εις βάρος του τα προηγούμενα χρόνια, έρχονται να μαυρίσουν ακόμη περισσότερο τη ζωή του, αλλά και να τον βοηθήσουν να αρχίσει να ξεκαθαρίζει την εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω του.
Τέρατα και σημεία αποκαλύπτονται με τις αμαρτωλές "μη κερδοσκοπικές" - στην ουσία "μαύρης κερδοσκοπίας" - οργανώσεις, που με το μανδύα της εθελοντικής προσφοράς και βασιζόμενες στο φαύλο σύστημα κλεπτοκρατίας περί την εκάστοτε εξουσία, θησαύριζαν εις βάρος μας αποκομίζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ΜΚΟ εκείνη, που λειτουργώντας ως προκάλυμμα ενός δημοσιογράφου διαπλεκόμενου με το σύστημα εξουσίας, άντλησε εννέα εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία, τα οποία ιδιοποιήθηκε ο εν λόγω δημοσιογράφος, για να ..."αποναρκοθετήσει" - υποτίθεται - το Ιράκ, το Λίβανο και τη Βοσνία, αλλά στην ουσία το μόνο που έκανε ήταν να ..."ναρκοθετήσει" την Ελλάδα, συμβάλλοντας στη σημερινή δεινή πραγματικότητα κάτω από την οποία ασφυκτιά ο Ελληνικός λαός. Από το ίδιο πάρτι δεν έλειψαν ακόμη και πολιτικοί όπως η κ. Ρεπούση βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, η οποία, εκτός της προσπάθειας που έχει κάνει για την διαστρέβλωση της ιστορίας μας (με τη μετατροπή της εθνικής τραγωδίας στη Σμύρνη σε συνωστισμό κλπ), φαίνεται ότι, μέσω της ΜΚΟ που ήλεγχε, Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα»,  επιδόθηκε με την ίδια ζέση στην κατασπατάληση κρατικών επιδοτήσεων, που διοχετεύτηκαν(;) σε υψηλούς μισθούς αργόμισθων στελεχών, υπερκοστολογήσεις διαφημιστικών φυλλαδίων και ιστοσελίδων, διοργάνωση εκδηλώσεων κλπ… Είναι πολύ χαρακτηριστικό, για την εν λόγω ΜΚΟ, το γεγονός ότι, μόνο για το έτος 2011,  επιχορηγήθηκε με το ποσό της τάξεως των 3.800.000 ευρώ, για προγράμματα όπως την εκπόνηση μελέτης με θέμα «Γυναικεία μετανάστευση στην Ελλάδα» και την ενημερωτική εκστρατεία σχετικά με το trafficking γυναικών υπηκόων τρίτων χωρών!
Πρόσφατα τα πέπλα και οι αυταπάτες έπεσαν και για μία άλλη υπόθεση που μας είχε γεμίσει ψευδαισθήσεις, αλλά η πραγματικότητα, γι' αυτό που πραγματικά συνέβη, ήταν και παραμένει πικρή... Οι Ολυμπιακοί αγώνες, που υποτίθεται ότι γίνονταν για ν' ανεβάσουν τον Έλληνα στα ύψη της εθνικής υπερηφάνειας, στην ουσία τον καταβαράθρωναν και αυτοί, στο μέτρο που τους αναλογούσε, στο σημερινό γκρεμό που έχει βρεθεί. Αναφερόμενος σ' αυτούς ο πρώην εισαγγελέας (με την ιδιότητά του ως πρώην πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων) Βασίλης Φλωρίδης είπε, μεταξύ των άλλων, στον Alpha 9.89: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες από 2,5 δισ. ευρώ που αρχικά είχαν προϋπολογιστεί, τελικά στοίχισαν 30 δισ. ευρώ» και υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Το πάρτι έγινε με τις απευθείας αναθέσεις, αφού οι υπεύθυνοι απέφυγαν την συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. για να μην γίνουν διαγωνισμοί και έτσι να τα αναθέσουν σε φίλους και γνωστούς», ενώ κατήγγειλε πως «έγιναν βαριά έργα τα οποία τώρα ρημάζουν»... Σχεδόν ταυτόχρονα σε μία άλλη εκπομπή (τον "eniko"), σαν ενδεικτικό γεγονός, του πως εννοεί να διαχειρίζεται τέτοιου είδους θέματα το πολιτικό μας κατεστημένο, μετά από σχετική αναφορά, ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημος απολογισμός, ερχόταν η περέμβαση του Ν. Χριστοδουλάκη, πρώην υπουργού την επίμαχη περίοδο, ο οποίος ανέβασε το κόστος των Ολυμπιακών στα 6,5 δισ. ευρώ. Αυτό πραγματικά φάνταζε με τραγική ειρωνεία, μετά τις αποκαλύψεις του εισαγγελέα...


Δείτε παρακάτω τo σχετικό βίντεο.

"ENIKOS"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου