Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ "ΦΑΜΙΛΙΕΣ" ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ..!



Μπορεί να μας έχουν πείσει ότι ζούμε σε μιά ελεύθερη, δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία, αλλά στην ουσία οι τύχες μας βρίσκονται στα χέρια "συμμοριών", με δομές και πρακτικές "Κόζα Νόστρα", σε διάφορα επίπεδα...



Δείτε δύο παραδείγματα σε μικρό και μεγάλο επίπεδο...
Μετά την σύλληψη Ξηρού, αποκαλύφθηκε πρόσφατα η ενιαία δράση τρομοκρατών και εγκληματιών κοινού ποινικού δικαίου σε αγαστή συνεργασία και με τον Άκη Τσοχατζόπουλο... Η ογκώδης δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια και περιέχει συνολικά τα ονόματα 37 προσώπων ως μελών του κυκλώματος εκβιαστών και μπράβων, όλων παρεπιδημούντων στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, περιλαμβάνει το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου, τα ονόματα μπράβων της νύχτας, μιας νεαρής δικηγόρου, του απότακτου ΕΚΑΜίτη Χρήστου Πατουχέα που κατηγορείται ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, σωφρονιστικών υπαλλήλων, αλλά και του Σπύρου Δραβίλα που η Αστυνομία λέει πως ανήκει στον ποινικό πυρήνα του Νίκου Μαζιώτη. Σε ό,τι αφορά τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η εμπλοκή του πρώην υπουργού σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να αφορά στην εκβίαση με βόμβες εναντίον του Γιάννη Σμπώκου, πρώην στενού συνεργάτη του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον οποίο είχαν εκκρεμότητες και αντιδικίες γιά μίζες..!
Από την άλλη στην Ευρώπη της "ισονομίας" και της "ισότητας" (υποτίθεται), η επικυρίαρχη (με ύπουλο τρόπο) μεταναζιστική Γερμανία δεν θέλει ούτε να ακούσει για οποιαδήποτε ελάφρυνση, ή "κούρεμα" του χρέους μας και θέλει η συντετριμμένη Ελλάδα να πληρώσει στο ακέραιο τα δάνειά της, ενώ η ίδια αγνοεί επιδεικτικά την υποχρέωσή της να πληρώσει το κατοχικό της δάνειο και τις αποζημειώσεις της προς την Ελλάδα..!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου