Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

OI ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ...




ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...

Η πολιτική της χώρας είναι ιστορικά αναντίστοιχη προς τα πραγματικά πολιτικά δρώμενα, ενώ είναι απόλυτα εκτός εμφανούς σκηνικού η πραγματική συστατική ουσία του καθεστώτος. Δηλαδή, για να γίνω πιο επεξηγηματικός, η δημόσια αίσθηση βλέπει σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι, κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων κ.ο.κ. πολιτική δράση και απευθύνεται σε αυτούς τους συλλόγους των αδαών πολιτικών, των εμπλουτισμένων οργανώσεων υπό λαμογιών και άφθονων ηλιθίων, σαν να είναι μέλη του καθεστωτικού πυρήνα εξουσίας. ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΙΚΤΡΟ. Όλα αυτά τα σωματεία είναι περιφερειακές πατερναλιστικού τύπου οργανώσεις, μαγαζάκια εξυπηρετούντα την ευκαιριακή χρονική σκοπιμότητα και μόνο. Βιτρίνες άδειων μαγαζιών, χρεοκοπημένων, άνευ εξουσίας και άνευ περιεχομένου.
Τα ΜΜΕ, οι 4 ιδιωτικές μεγάλες τράπεζες, οι εργολάβοι μεγάλων δημοσίων έργων, η εμπορία ηρωίνης και κοκαΐνης, η πορνοδουλεία, η ισλομοδουλεία των τριτοκοσμικών αναλώσιμων ανθρώπων, οι τοκογλυφίες, οι δημόσιοι οργανισμοί εκβιασμών, απειλών και πλαστών και 2-3 ακόμη εγκληματικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, αποτελούν το γνήσιο καθεστώς και έχουν την πραγματική εξουσία στην Ελλάδα.
Αυτή την αναμφισβήτητη αλήθεια ο υποτελής καθεστωτικός τύπος λόγω οικονομικής ατέλειας, και λόγω συμμετοχής στο διευθυντήριο εντός του καθεστωτικού πυρήνα δεν την διαλαλεί. Στις εκλογές λοιπόν έρχεται ο λαός ως καθοδηγούμενος από το καθεστωτικό έρεβος, να τα βάλει με τους Σαμαροβενιζέληδες, μα αυτοί είναι πνευματικά κενοί και ψυχικά ληγμένοι, ως πρόχειρα επιχειρησιακά ανδρείκελα μικρού βεληνεκούς και σύντομης δράσης. Υπαλληλίσκοι τιποτένιοι άχρηστοι, ευτελείς, αναλώσιμοι με λόγο ύπαρξης τα τηλεοπτικά μονόπρακτα και με γήπεδο κωμωδίας το θέατρο με μαριονέτες της Βουλής. Τυπική περίπτωση δράσης του καθεστώτος είναι η ίδρυση του Ποταμιού, που δεν είναι παρά εναλλακτική προσφορά εκτόνωσης του καθεστώτος, ώστε να φτιάξει ευνοϊκή κυβέρνηση - μαγαζάκι και αύριο, αφού του διαφωνούντες πολίτες θα τους επανεισάγει ως συμφωνούντες στον κοινοβουλευτικό παιδότοπο, από την πίσω πόρτα.

                                                                                                   ( Γ. Χατζηαντωνίου )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου