Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ..!



ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...


Υπάρχει μία συγκλονιστική είδηση που τα ΜΜΕ έκρυψαν επιμελώς... Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Schultz έστειλε αρκετά μηνύματα για πολλούς και κυρίως για την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ... Κατηγόρησε την Γερμανία ότι συνεργάστηκε με ολιγάρχες για το συμφέρον Γερμανικών πολυεθνικών και ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα από όλες της απάτες που έστησαν Έλληνες και γερμανοί βιομήχανοι σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας. Συγκεκριμμένα ετέθη το ζήτημα, που για πολλούς είναι κοινός τόπος, ότι η Γερμανία έχει κατά πολύ συμβάλει στο να οδηγηθούμε στην χρεοκοπία με τα σκάνδαλα της Siemens, του ΟΤΕ, τα υποβρύχια, της κατασκευαστικές εταιρίες και την φοροδιαφυγή τους, καθώς και άλλα εγκλήματα που έχουν γίνει εις βάρος μας. Χαρακτηριστικά δε ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Schultz ότι σκοπεύουμε να στείλουμε την Ανγκελα Μερκελ στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης! Ήρθε πλέον η ώρα, που πρέπει να αντιληφθούμε, και αυτό το γεγονός, μαζί με άλλα, το επιβεβαιώνει, ότι οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, που αιματοκύλησαν εκατομμύρια ανθρώπους, χρηματοδοτήθηκαν από τα ίδια οικονομικά συμφέροντα που οδηγούν σήμερα στην εξαθλίωση ολόκληρες χώρες και παρ' όλο που τα μέσα επιβολής τους τώρα είναι διαφορετικά, ο στόχος τους παραμένει πάντοτε ο ίδιος. Έτσι η Ευρώπη, για τρίτη φορά στην ιστορία της, ζει τον οικονομικό φασισμό, την επικράτηση της οικονομικής ολιγαρχίας και την Γερμανική επικυριαρχία...
Ας δούμε, όμως, πού κυρίως βασίζεται η οικονομική ευρωστία της Γερμανίας και η συνεπαγώμενη επικυριαρχία της στην Ευρώπη και πώς συνδέεται με το αίμα που χύθηκε στους δύο Παγκόσμιους πολέμους. Η οικονομική αυτή δύναμη της Γερμανίας, λοιπόν, στηρίζεται σήμερα στους παρακάτω κολοσσούς της παγκόσμιας οικονομίας:
1.Bertelsmann
Ιδρύθηκε το 1845 και υπήρξε στενός συνεργάτης του Χίτλερ, στηρίζοντας την προπαγάνδα του αντισημιτισμού με έκδοση βιβλίων. Ο ιδρυτής της, Mohn, έκανε σημαντικές δωρεές στο Χίτλερ κι ήταν μέλος των Ες- Ες. Στα εργοστάσιά του, στη Λιθουανία και την Ουκρανία, δούλεψαν χιλιάδες Εβραίοι σε καθεστώς δουλείας.
2. Kodak
Είχε συναλλαγές με τους Ναζί και στα εργοστάσιά της δούλεψαν πάνω από 350 Εβραίοι σε καθεστώς δουλείας.
3. Hugo Boss
Σχεδίασε τις στολές των Ες- Ες και της ναζιστικής νεολαίας. Χρησιμοποίησε 140 εργάτες εβραϊκης καταγωγής, κρατούμενους, κι” ο αριθμός τους αυξήθηκε με άλλους σαράντα αιχμαλώτους πολέμους από τη Γαλλία.
4.IBM
Παρείχε πληροφορίες στους Ναζί για τον εντοπισμό των Εβραίων και συνέβαλε στην εξόντωσή τους από τον Χίτλερ. Εξέλιξε τα αυτόματα συστήματά της στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
5.Bayer.
Θυγατρική τής IG Farben. Δώρισε 81.000.000 μάρκα στο χιτλερικό καθεστώς. Είχε τα εργοστάσια της πλησίον του Άουσβιτς για νάχει εργατικά χέρια δωρεάν. Υπολογίστηκε οτι πάνω από 350.000 πέθαναν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους σ” αυτά τα εργοστάσια.
6. Siemens
Χρησιμοποίησε κρατουμένους στα εργοστάσια της. Το 2001 προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν για να προωθήσει προϊόντα της έκαμε χρήση της λέξης Zykon. Το Zykon ήταν το θανατηφόρο εντομοκτόνο που χρησιμοποιήθηκε στους θαλάμους αερίων.
7. ΒMW
Ο ιδρυτής της εταιρίας χρησιμοποίησε δούλους στα εργοστάσια παραγωγής όπλων και το 1933 έγινε μέλος του Ναζιστικού Κόμματος, κάτι που του εξασφάλισε πακτωλό χρημάτων. Η εγγονή του παραδέχτηκε ότι η αυτοκρατορία χτίστηκε από την εκμετάλλευση 50.000 αιχμαλώτων πολέμου. Ο παππούς της υποχρέωνε τους αιχμαλώτους να εργάζονται με απειλή εκτέλεσης. Στο εργοστάσιο του στο Αννοβερο υπήρχε ειδικός χώρος εκτελέσεων.
8. Audi
Χρησιμοποίησε πάνω από 20.000 αιχμαλώτους πολέμου στα εργοστάσια της. Πριν λήξει ο πόλεμος έστειλε 688 στο εκτελεστικό απόσπασμα. Μετά το τέλος του πολέμου αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμα εκατομμυρίων δολαρίων.
9. Daimler Benz μερσεντές
Δούλεψε για το στρατό του Χίτλερ. Στα εργοστάσιά της είχε πάνω από 63.000 κρατουμένους στρατοπέδων που δούλευαν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Τα εργοστάσιά της φυλάσσονταν από τα Ες- Ες.
10. Deutshe BanK
Αγόρασε 4.446 κιλά χρυσό από την κεντρική Τράπεζα του Ναζιστικού καθεστώτος. Τα 744 απ´ αυτά προερχόταν από κρατουμένους στρατοπέδων συγκέντρωσης. Παραχώρησε επίσης δάνειο στο Χίτλερ για την κατασκευή του Άουσβιτς. Το 1998 αποδέχτηκε την ηθική ευθύνη.
11.Opel
Ήταν η δημιουργός του πρώτου θαλάμου αερίων.
12. Puma
Ο συνιδρυτής της, Ντάσλερ, χρησιμοποίησε χιλιάδες κρατουμένους των στρατοπέδων για να δοκιμάζουν τα παπούτσια του σε στίβος αντοχής.
13.Volkswagen
Τέσσερις στους πέντε εργάτες της υπήρξαν κρατούμενοι στρατοπέδων. Συνεργαζόταν στενά με το Χίμλερ που της έστελνε εργάτες από το Άουσβιτς.


Δείτε παρακάτω και τα σχετικά βίντεο, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα "λινκ".
  
Dr Rath (1)

Dr Rath (2)

Dr Rath (3)
(Ο λόγος του Dr Rath στις 30 Απριλίου 2012 στην Αθήνα. Ποιος ο ρόλος των καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου. Η προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο στο 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο.Οι αποδείξεις. Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών και η τρίτη προσπάθεια του καρτέλ να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο.Ο έλεγχος της υγείας και της ενέργειας. Η νέα μετάβαση και πως μπορούν οι λαοί να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Η Ελλάδα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου