Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΑΡΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΤΗΣΟΥΝ" ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!



ΦΑΡΣΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ Ν. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ, ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΤΗΣΟΥΝ" ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ!


Η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη, Daphne Avalon, έστησε μια φάρσα με τον κορυφαίο παρουσιαστή "late night show" Jimmy Kimmel και έκανε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει πάρει φωτιά, και προκάλεσε… πανικό στα views του βίντεο στο διαδίκτυο, ξεπερνώντας σε λίγες μέρες τα 11.000.000.
Μάλιστα, η Daphne Avalon, που είναι επαγγελματίας κασκαντέρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε και στη δημοφιλή εκπομπή «Entertainment tonight» του καναλιού CBS, όπου έγινε και η τελική αποκάλυψη της φάρσας.
Στο επίμαχο βίντεο,  που έγινε για λογαριασμό του κορυφαίου late night show, η κοπέλα φαίνεται να χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού της και να κάνει κατακόρυφο πίσω από την πόρτα. Ξαφνικά όμως η πόρτα ανοίγει από μια κοπέλα, με αποτέλεσμα η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη να πέφτει με δύναμη πάνω στο τραπέζι του σαλονιού όπου υπάρχουν αναμμένα κεριά. Το πόδι της παίρνει φωτιά κι επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Στο βίντεο, που παρουσιάστηκε μετά, όταν έγινε η αποκάλυψη, ο παρουσιαστής του show Jimmy Kimmel εμφανίζεται με έναν πυροσβεστήρα για να σβήσει το φλεγόμενο πόδι της όμορφης Daphne.

Δείτε τα δύο βίντεο παρακάτω, κάνοντας "κλικ" στον αντίστοιχο σύνδεσμο.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου