Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ "ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ" ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ..!



 Δυστυχώς στη χώρα μας, παρ' όλα τα δεινά που έχουμε υποστεί, εξακολουθούν να 'βασιλεύουν" οι ανίκανοι..! Ως πότε..;



Σ' αυτή τη χώρα, υπάρχουν οικογένειες με παιδιά που ζουν σε αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο. Υπάρχει πατέρας που παρέδωσε το παιδί του στην Εφορία γιατί δεν είχε να πληρώσει. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέφονται από τα συσσίτια, που περιθάλπτονται στα κοινωνικά ιατρεία, που κοιμούνται στα παγκάκια.
Σ΄ αυτή τη χώρα ο Πρωθυπουργός μοιράζει το πλεόνασμα που προέρχεται από τους απολυμένους και τους άνεργους, στους δικαστικούς και τους ένστολους. Σ΄ αυτή τη χώρα ο Πρόεδρός της μιλάει για μερική κρίση της Δημοκρατίας. Σ΄ αυτή τη χώρα ο Πάγκαλος προσπάθησε να μας κάνει όλους συνένοχους με το "μαζί τα φάγαμε". Σ΄ αυτή τη χώρα ζει και βασιλεύει ο Τζαμτζής που δεν θα γινόταν πολιτικός για 2.000 ευρώ, η Βούλτεψη που μιλάει με τις γάτες, η Κούρκουλα που μας δείχνει με το δάχτυλο, ο Γιώργος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο Γιακουμάτος που μας λέει παγώνια για τις αγορές μας στο σούπερ μάρκετ, ο Κυριάκος που μας παραδίδει μαθήματα ηθικής και αξιοκρατίας..Ο Βορίδης που μας χωρίζει σε καλούς και κακούς Ελληνες, ο Χρυσοχοϊδης που υπέγραψε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει...Σ΄ αυτή τη χώρα ζουν και βασιλεύουν ο Αδωνις, ο Ταμήλος, ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος, ο Βαρβιτσιώτης....οι δημοσιογράφοι-αρωγοί της κυβερνητικής προσπάθειας.
Αυτή η χώρα κυβερνάται από φαύλους, τιποτένιους, ελεεινούς και πολλές φορές κάτω της μέτριας νοημοσύνης, πολιτικούς. Εστω και ένας να είναι άστεγος και πεινασμένος, έστω και ένα παιδί να μην έχει πρόσβαση στο σχολείο, είναι ανίκανοι και πολύ λίγοι για να ορίζουν τις τύχες μας.
Εχουν στριμώξει το λαό στη γωνία τόσα χρόνια, τον φτύνουν, τον λοιδωρούν, τον συκοφαντούν, τον εξευτελίζουν τον κοροϊδεύουν. Ως πότε;


                                                                   (Από τον "τοίχο" της δημοσιογράφου Λόλα Μέγα)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου