Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΣΤΑΡ-MME-ΥΓΕΙΑ, Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ!


ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΑΡ, Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΡΕΙΑΣ "ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ", Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ!

Η είδηση: Η ιδιαίτερα προβεβλημένη σταρ Αντζελίνα Τζολί ανακοινώνει ότι έκανε προληπτική αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή γιατί έφερε ένα γονίδιο προδιαθεσικό του καρκίνου του μαστού, γιά να δώσει έτσι το καλό παράδειγμα στις γυναίκες όλου του κόσμου. Το γεγονός αναπαράγεται με ιδιαίτερη έμφαση στα ΜΜΕ όλου του κόσμου και γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης...
Και τώρα αυτά που κρύβονται κάτω από την είδηση:
Η εξέταση του υπεύθυνου γονιδίου, που σπρώχνονται έμμεσα να κάνουν όλες οι γυναίκες, κοστίζει στη καλύτερη περίπτωση 2.000 ευρώ.
Τα επιστημονικά δεδομένα, διά στόματος του εγκρίτου Χειρουργού-Μαστολόγου Δρ. Δημητρίου Αντωνίου, λέγουν τα εξής:
"Η στατιστική συνύπαρξη και συσχέτιση ενός γονιδίου, με συγκεκριμένη φυσικοχημική (αρχιτεκτονική) δομή, με την παρουσία ενός καρκίνου, ΔΕΝ σημαίνει ότι το γονίδιο αυτό ειναι η αιτία του καρκίνου. Γιατί κάθε γονίδιο (με μια φυσικοχημική δομή) παρουσιάζει ΠΟΛΛΕΣ λειτουργίες κι είναι η μια (η περισσότερες) λειτουργίες που προκαλούν τον καρκίνο. ΟΜΩΣ, οι λειτουργίες αυτές του κάθε γονιδίου, προκαλούνται και τροποιούνται από άπειρους, ακαθόριστους κι αδύνατο να εντοπιστούν παράγοντες, τόσο ενδογενείς-δηλαδή από αλλα γονίδια και φυσικοχημικούς παράγοντες- όσο και εξωγενείς του περιβάλλοντος. Τότε ποιό είναι το πραγματικό αίτιο του καρκίνου, εφόσον ο overdetermination (πληθωρα καθοριστικών και τελικών αιτίων ενός φυσικού φαινομένου) δεν ισχύει στην Επιστήμη?...δεν μπορούμε να βρούμε. Ο καρκίνος είναι ΠΟΛΥΓΟΝΙΔΙΑΚΟΣ και λειτουργικά εξαρτώμενος (is reduced over the functions rather over the chemical structures of the genes) και γι αυτό αδύνατο-στην παρούσα φάση του ανθρώπου-να καθοριστεί το αίτιό του. Γι αυτό η παρουσία ενός γονιδίου "του καρκίνου του μαστού", η παρουσία του οποίου να δικαιώνει τον ακρωτηριασμό των μαστών, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ και δεν Διενεργείται από κανέναν ιατρό στον κόσμο. Γι αυτό και η Τζολί δεν ανακοίνωσε τον ιατρό και το νοσ/μείο που δήθεν έκανε την επέμβαση. Γιατί απλά δεν υπάρχουν. Η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται-στα άκρα της-αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή είναι στην περίπτωση αμφοτερόπλευρου πολυεστιακού Ιn Situ καρκίνου (μια αρχική μορφή καρκίνου) και κάτω από την ηλικία των 30 ετών! (46 και πάνω ετών η Τζολί και κοντά ή ήδη στην εμμηνόπαυση κι έχει σημασία αυτό), αλλά εδώ μιλάμε πλέον για μαστεκτομή σε "διαπιστωμένο και υπαρκτό καρκίνο"-που δεν έχει σχέση με γονιδιακή προδιάθεση και με πανάκριβα test γενετικά-κι όχι για "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ" αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή για έναν ενδεχόμενο και φαντασιακό, θεωρητικό, καρκίνο. Αυτό ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ, και κανείς γιατρός στον κόσμο δεν το κάνει!! Η αμφω μαστεκτομή λοιπόν για τους παραπάνω λόγους που επικαλείται η Τζολί έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια...Και είναι συνεπώς ψέμματα η μαστεκτομή της. Προφανώς το διέδωσε η ίδια, διότι πιθανόν είναι μέτοχος της εταιρείας που πουλάει το τέστ για το ελλατωματικό γονίδιο..."
Συμπέρασμα: Και αυτή η υπόθεση είναι μία πανομοιότυπη υπόθεση με αυτήν του ιού της γρίπης, που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν και απεδείχθει στο τέλος ότι ήταν μία καλοστημένη μηχανή υπερκερδών γιά κάποιους σε διεθνή κλίμακα. Και γιά να μην ξεχνιόμαστε, στα καθ' ημάς, η "φτωχή Ελλαδίτσα" τότε με τη "φούσκα" του ιού της γρίπης, αγόρασε 10.000.000 εμβόλια "σπεύδοντας" πάνω στην "αναμπουμπούλα", ενώ αντίστοιχα οι "κουτόφραγκοι" πλούσιοι Ελβετοί (ίδιος πληθυσμός με την Ελλάδα) αγόρασαν μόνο 200.000, και τελικώς πετάχτηκαν σχεδόν όλα στα σκουπίδια! Υπολογίστε με μερικές δεκάδες ευρώ το καθένα, πόσο εύκολα άνοιγαν οι μαύρες τρύπες γιά μας και πόσο εύκολα επίσης γέμιζαν οι τσέπες κάποιων "επιτήδειων"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου