Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 100.000.000 ΔΟΛ., ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΙΤΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο ο Ανδρέας Παπανδρέου φαίνεται να χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 δολάρια το 1974 για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Το έγγραφο αυτό με τα στοιχεία "απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29", που υπογράφεται από τον Α. Παπανδρέου, φαίνεται να αποτελλεί ένα "σύμφωνο" με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και έχει τις παρακάτω λεπτομέρειες.
1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών(αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ.
3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.
4. Επιτρέπονται φραστικές “συγκρούσεις” με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.
5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.
6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)
7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα  στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ
9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντάλαγμα την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.
10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο).
11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων).
Υπογραφή, Ανδρέας Γ. Παπανδρέου.
Πρόσθετες λεπτομέρειες:  Με το έγγραφο αυτό, που υπεγράφη τον Αύγουστο του 1974, και εφόσον ο Ανδρέας Παπανδρέου αποδεχόταν τις "οδηγίες", προβλεπόταν καταβολή σ' αυτόν από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!
Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τις κινήσεις που μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε σε συγκεκριμένα θέματα, και τι περιθώριο ελιγμών είχε. Από τους "κανόνες" αυτούς που υπέγραφε τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου, επιτρέπονταν μόνο "φραστικές παρεκκλίσεις". Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", ιδιαίτερα αν ληφθεί υπ' όψιν ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.
Το τι έχει επακολουθήσει από τότε είναι λίγο-πολύ γνωστό, αλλά ας το ξαναδούμε εν συντομία εστιάζοντας λίγο περισσότερο στην ουσία. 
Ο Ανδρέας λοιπόν, βάσει αυτού του εγγράφου, χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 δολάρια το 1974 για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Από το γεγονός και μόνον αυτό ότι ένας (μη τυχαίος) τραπεζίτης χρηματοδοτεί ένα εγχείρημα, συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι αποσκοπούσε σε κέρδος αρκετά πολλαπλάσιο της χρηματοδότησης. Έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός και μεταξύ των άλλων που έκανε ήταν και το να βάλει λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (όπως στις izola και pitsos), μέσω της μεγάλης αύξησης των μισθών και των εισφορών. Αυτό είχε σαν συνέπεια η Ελλάδα πλέον να μην παράγει και προφανώς να μην εξάγει σχεδόν τίποτα και να στερέψουν τα κρατικά έσοδα από τις εξαγωγές (γεγονός που υφίσταται μέχρι σήμερα). Εκτός αυτού, σχεδόν δεκαπλασίασε τους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι απορροφούν πόρους από το κράτος, χωρίς να παράγουν όπως οι βιομηχανίες που στο μεταξύ είχε κλείσει και συνεπακόλουθα διόγκωσε υπέρμετρα τη γραφειοκρατία κάνοντας απαγορευτικές τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αρχίσει ο φαύλος κύκλος του δανεισμού γιά να "ξεπληρώνεται" η "υποχρέωση"… Η Ελλάδα μετά το 1981, για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει. Το χρέος από τα 8 δις εκτοξεύεται στα 100 δις και η Ελλάδα καθίσταται δέσμια των Τραπεζών (όρα ο αρχικός "χρηματοδότης")... Και έτσι αρχίζει η μεγάλη κατηφόρα, αφού γιά να στηριχθεί η εικονική ευημερεία, με τα "χαρισμένα" χρήματα, μπαίνουν νέοι φόροι και συνάπτονται νέα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, μόνη λύση  είναι ο επαναδανεισμός. Έτσι το χρέος μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο και... φτάνουμε στο σήμερα με εξωτερικό χρέος 320 δις προ του ΔΝΤ, και 320 δις συν 120 δις συν τους τόκους μετά το ΔΝΤ.
Η σημερινή θλιβερή πραγματικότητα είναι μία Ελλάδα δέσμια των "δανειστών", χωρίς εθνική κυριαρχία και σε ένα πρωτοφανές οικονομικό αδιέξοδο που το "πληρώνει" και ο τελευταίος Έλληνας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου