Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ "EUROSTAT", ΜΑΤΑΙΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ!



ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "EUROSTAT", ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!


Σύμφωνα με πρόσφατη (21-10-2013) ανακοίνωση της "Eurostat" για τα δημοσιονομικά των χωρών μελών της Ε.Ε., όλες οι μέχρι τώρα θυσίες μας έχουν πάει χαμένες και προφανώς συνεχίζουμε να "αιμορραγούμε" βαδίζοντας σε ένα αδιέξοδο δρόμο... Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται από τον επίσημο πίνακα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, το χρέος της Ελλάδας είναι διαρκώς μεγαλύτερο από το 2009, πριν την κρίση, από τότε δηλαδή που μας έβαλαν σε αυτή την ατέλειωτη και οδυνηρή περιπέτεια των μνημονίων, παρά τα κουρέματα και τις αιματηρές θυσίες και περικοπές του ελληνικού λαoύ, όχι όμως και των "εχόντων".
Συγκεκριμένα, το Μνημόνιο και τα καταστροφικά μέτρα που πάρθηκαν έως τώρα:
1. Αφήρεσαν από το ΑΕΠ 37,3 ολόκληρα δισ. ευρώ (!), που ισοδυναμεί με μία πρωτοφανή σε ταχύτητα και μέγεθος οικονομική καταστροφή, που ούτε από πόλεμο δεν θα μπορούσε να προκύψει.Το ΑΕΠ από 231,081 δισ. το 2009 καταποντίσθηκε στα 193,749 δισ. ευρώ το 2012!
2. Διόγκωσαν το δείκτη "χρέος προς ΑΕΠ" κατά 27,2% (!). Το χρέος από το 129,7% του ΑΕΠ στο τέλος του 2009, εκτινάχθηκε στο 156,9% στο τέλος του 2012, παρά όλες τις αιματηρές θυσίες, ενώ απαιτούνται και άλλα δάνεια, δηλαδή πρόσθετο χρέος για να καλυφθούν οι τρύπες και τα χρηματοδοτικά κενά, που "γεννάει" το καταστροφικό πρόγραμμα!
Ας σημειωθεί, πως στα στοιχεία που είχε στείλει η Ελλάδα το 2009, το έλλειμμα είχε φουσκωθεί τεχνητά όπως έχει αποκαλύψει το τότε μέλος της ΕΛΣΤΑΤ Καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, με απώτερο σκοπό, προφανώς, την ένταξή μας στο ΔΝΤ και στη πορεία της Ελλάδας προς το "Γολγοθά". Η κα Γεωργαντά, είχε υποστηρίξει ότι το πραγματικό έλλειμμα ήταν μονοψήφιο και όχι το 15,7%, που δόθηκε επισήμως… Άρα παραπλήσιο με το έλλειμμα του τέλους του 2012, δηλαδή, παρά τα εξοντωτικά μέτρα παρέμεινε το ίδιο (!) και έτσι όλες οι θυσίες μας πήγαν χαμένες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου