Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!



ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΙΑΝΟ Ή ΝΤΡΑΜΣ, ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ Ή ΔΑΚΤΥΛΑ!


Θεωρούμε ότι το κατ' εξοχήν εργαλείο ενός πιανίστα ή ενός ντράμερ, που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο μέρος των ικανοτήτων του, είναι τα χέρια και τα δάκτυλα των χεριών του... Η ανθρώπινη θέληση όμως είναι ικανή να ανατρέψει αυτό το δεδομένο!
Η 19χρονη Zheng Guigui μπορεί να μην έχει δάχτυλα στο ένα της χέρι, ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που μπόρεσε να την κάνει να εγκαταλείψει το όνειρο της, δηλαδή να γίνει μια σπουδαία πιανίστρια, αποδεικνύοντας πως όταν ο άνθρωπος έχει θέληση, μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Επίσης ο χωρίς χέρια, μετά από ατύχημα, Liu Wei κατάφερε παίζοντας με μεγάλη δεξιοτεχνία πιάνο και τραγουδώντας να κερδίσει το "Κίνα έχεις ταλέντο"! Και το αδιανόητο... ο χωρίς χέρια και με παραμορφωμένο το δεξί πόδι, εκ γενετής, Cornel Hrisca-Munn από τη Ρουμανία καταφέρνει να παίζει εκπληκτικά ντράμς, αποτελώντας ένα ακόμη ζωντανό παράδειγμα της δύναμης της θέλησης!

 Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο, κάνοντας "κλικ" στους συνδέσμους.


Πιανίστρια χωρίς δάκτυλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου