Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!



Ήδη ζούμε την μεγαλύτερη ληστεία δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου στη νεώτερη ιστορία μας...


Ξεκινώντας το 2009 με το χρέος στο 109% του ΑΕΠ, φτάσαμε στο 210%. Και δεν είναι μόνον αυτό, αλλά το ομολογιακό, διαχειρίσιμο δηλαδή, χρέος του 2009, μετετράπη στο ενυπόθηκο και με βρετανικό δίκαιο χρέος του 2014, αφού πρώτα φρόντισαν η Ελλάδα να έχει παραιτηθεί από την "ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας".
Στο μεταξύ μία κολοσσιαία ληστεία δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας έχει διαπραχθεί εις βάρος μας, σε αυτά τα 5 χρόνια, και συγκεκριμμένα: 100 περίπου δις δημόσιου και ιδιωτικού χρήματος (μικροομολογιούχοι, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ κλπ) καταληστεύθηκαν μέσω του PSI. Οι μισθοί και οι συντάξεις πήραν την κατηφόρα και μειώθηκαν κατά περίπου 40%. Αντίστοιχα επέδραμε μία φοροκαταιγίδα άνευ προηγουμένου, που σάρωσε τους Έλληνες πολίτες. Για παράδειγμα αναφέρουμε:
Το 2009, το πετρέλαιο θέρμανσης κόστιζε 0,49 Ευρώ και σημερα κοστίζει 1,35, η βενζίνη απο το 0,9 πήγε στο 1,65 και οι φόροι ακίνητης περιουσίας αυξήθηκαν κατα 750%. Όπως καταλαβαίνετε, οι αριθμοί αυτοί μεταφράζονται σε χρήμα που “έφυγε” από τις τσέπες μας  και  πήγε σε κάποιες άλλες τσέπες... Ήτοι περί τα 200 δις έφυγαν και πήγαν σε “άγνωστες” κατευθύνσεις.
Και η ληστεία φυσικά συνεχίζεται αφού βρίσκεται σε εξέλιξη μία εκτεταμένη απαλλοτρίωση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, όπως έχει σχεδιασθεί και έχει ήδη δρομολογηθεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου