Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"...



Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ "ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...


Δελτίο Τύπου Αθήνα, 4/9/2014
«Αισθάνομαι καθήκον μου να υπερασπιστώ το ΠΑΣΟΚ ως Βουλευτής του. Θα’θελα , βέβαια, αυτό το καθήκον να το αισθάνονται και εκείνοι που, αν και σε υψηλότερους ρόλους, τις τελευταίες ιδιαίτερα τρείς μέρες, “περί άλλα τυρβάζουν”».
Αυτά είπε, αναφερόμενος στη στάση των πρώην και νυν ηγετών του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, σε ομιλία του σήμερα στη Βουλή. Και πρόσθεσε: «”Περί άλλα τυρβάζουν”, όταν δεξιόθεν, αριστερόθεν… ουρανόθεν, πανταχόθεν, από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, όλοι θέλουν να “ψωμισθούν” πολιτικά, μικροκομματικά από τα εκατομμύρια των Ελλήνων που πίστεψαν και πιστεύω ότι εξακολουθούν να πιστεύουν στις αξίες και τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας, Λαϊκής Κυριαρχίας, Κοινωνικής Απελευθέρωσης και Δημοκρατικών Διαδικασιών της διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ, που παρουσιάσαμε στις 3 Σεπτέμβρη 1974 με τον Ανδρέα Παπανδρέου τα 150 ιδρυτικά του μέλη, προερχόμενοι από τις γενιές της Εθνικής Αντίστασης, των Ανένδοτων Αγώνων και της Αντιδικτατορικής πάλης.
Δυστυχώς, πολύς κόσμος ταυτίζουν ή ταύτισαν, περισσότερο ή λιγότερο, το ΠΑΣΟΚ, με ανάξια στελέχη του, που δεν πίστεψαν αυτές τις αξίες, τις καπηλεύτηκαν και τις καταπρόδωσαν. Οι αντίπαλοι του ΠΑΣΟΚ, που απέτυχαν κατά το «Βρώμικο ‘89» να το διαλύσουν, λασπολογούν και πάλι με τη φασιστική μέθοδο της συλλογικής ευθύνης εναντίον ακόμα και των απλών οπαδών ή ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Το ζήσαμε στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου 2012, τι έγινε με τη δικογραφία Τσοχατζόπουλου σε όλα τα κανάλια και τον Τύπο των μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων και τους προπηλακισμούς μας στους δρόμους και τα καφενεία».
Αναφερόμενος στη γενική κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι επιβάλλεται να εφαρμοστεί ο νόμος που, με πρωτοβουλία του ίδιου και άλλων 74 βουλευτών, ψήφισε ομοφώνως η Βουλή το 2012 για τον περιουσιακό αναδρομικό έλεγχο, από το 1974 μέχρι και το 2012, όσων διετέλεσαν Πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων, που είχε εξαγγείλει κι από το Ζάππειο ο κ. Σαμαράς αλλά ,εδώ και ενάμιση χρόνο δεν γίνεται τίποτε, για να συνεχίζεται ο φασιστικός διασυρμός όλων, εντίμων και ανεντίμων, από το κυρίαρχο σύμπλεγμα τραπεζο-εκδοτικών συμφερόντων που «κυβερνά» τη χώρα.



To: Κακλαμάνης Απόστολος
Subject: Σχετ: ’ρθρο του Απόστολου Κακλαμάνη,πρώην προέδρου της Βουλής για την πορεία της χώρας και του ΠΑΣΟΚ
Αγαπητέ κ Κακλαμάνη,
Οταν το Κίνημα του ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να τιμωρήσει όλους τους Προδότες και τους Εφιάλτες του, οι οποίοι υπέγραφαν - κι υπογράφουν- Νόμους κ αλλαγές νόμων κ άρθρων προς το συμφέρον τους κ μόνον και κατόπιν εντολών "έξωθεν", καταστρέφοντας την Πατρίδα (Υπουργοί, Αμυνας, Οικονομικών, Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Παιδείας κ.λ.π.) , τότε ξανασυζητάμε. Οταν καταργήσετε το άρθρο 86 του Τούρκογλου (Βενιζέλου) που αθωώνει ΟΛΑ τα λαμόγια, τότε ξανασυζητάμε. Οταν μας πείτε γιατί υπογράψατε Μνημόνια που παρέδιδαν άνευ όρων την Ανεξαρτησία κ τα σύνορα της Ελλάδος, τότε ξανασυζητάμε. Οταν μας πείτε τι απέγιναν όλες οι λίστες (Λαγκάρντ, Λιχτενστάϊν, ακίνητα Λονδίνου, σκαφάτοι Ολλανδίας, Off shore κ.λ.π.) τότε ξανασυζητάμε.
Τέρμα τα μεγάλα λόγια κι οι μεγαλόσχημες ανακοινώσεις!
"Αμ' έπος, αμ' έργον"
"Ιδού η Ρόδος, ιδού κ το πήδημα."
Αλλιώς, δεν είστε Ελληνες αλλά Ελληνόφωνοι!
Εν αναμονή των έργων που πρέπει να πράξετε επειγόντως...
Ιωάννα-Γλυκερία Μαγκλιβέρα.


 
Στις 4:30 μ.μ. Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014, ο/η Κακλαμάνης Απόστολος <apkaklamanis@parliament.gr> έγραψε:
Αγαπητή κυρία,
Για λόγους δικής μου ευπρέπειας και μόνο, απαντώ στο e-mail που μου στείλατε.
Δεν σας γνωρίζω κι ελπίζω, ότι δε θα έχετε καμία σχέση εκτός απλής συνωνυμίας με την μόνη οικογένεια Μαγκλιβέρα που γνωρίζω, παλιού γνωστού μου, διακρινόμενου όμως για τη σοβαρότητά του και το δημοκρατικό του ήθος.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί απευθυνθήκατε σ’ εμένα, αν όλα όσα γράφετε, τα πιστεύετε.
Διερωτώμαι, επίσης, με ποιο δικαίωμα θα κρίνετε εσείς με τόσο τυφλό πάθος, αν εγώ είμαι Έλληνας ή Ελληνόφωνος. Κρίμα!

Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης


Κ. Κακλαμάνη,
Πιθανολογώ ότι μάλλον κάποιος υπάλληλος του γραφείου σας απήντησε στο e-mail μου, διότι ευελπιστώ ότι εσείς θα είχατε το Φιλότιμο να ζητήσετε "συγγνώμην" για όλα όσα έχει υποστεί η Ελλάδα μας τις τελευταίες δεκαετίες, από ανίκανους κ δωσίλογους πολιτικούς και θα υποσχόσασταν ότι θα παλέψετε με νύχια και με δόντια, για να σώσετε -έστω και στο χείλος του γκρεμού όπου την φέρατε- την Πατρίδα μας!
Αντ' αυτού, στις αλήθειες που έγραψα και που είναι πλέον γνωστές σε όλους τους Ελληνες, τους οποίους ρίχνετε καθημερινώς στην Κόλαση, αναρρωτιέστε εάν έχω δημοκρατικό ήθος και με κατηγορείτε για τυφλό πάθος!
Επίσης δεν κατανοείτε γιατί απευθύνθηκα σ' εσάς!
Να σας λύσω ευχαρίστως τις απορίες σας, πάραυτα!
Κατ' αρχάς, χαίρομαι που ήδη γνωρίζετε μέλη τής δημοκρατικής, ηθικής και σοβαρής οικογένεια Μαγκλιβέρα, διότι ανάμεσά τους είμαι κι εγώ.
Εάν λοιπόν νοιώθατε Ελλην, θα είχατε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, απαιτήσει την παραδειγματική Τιμωρία, όλων των απατεώνων που σας περιβάλλουν στην Βουλή, των πρωταγωνιστών τόσων ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ( Ολυμπιακοί Αγώνες, Εξοπλισμοί, Siemens, Λίστα Λαγκάρντ, Λιχτενστάϊν, ΜΚΟ, Off Shore, Ξεπούλημα ΟΠΑΠ-Αεροδρομίων-Λιμανιών-Αστέρα-Ελληνικού-Αιγιαλών-Ορυκτού Πλούτου, καταβαράθρωση Ασφαλιστικών Ταμείων και Υγείας, το κατάπτυστο Αρθρο 86) για να αναφέρω μερικά!
Αντ' αυτού, κάνετε επί δεκαετίες δωράκια δισεκατομμυρίων στις γνωστές οικογένειες που λυμαίνονται την χώρα μας (Μπόμπολας, Λάτσης, Μυτιληναίος, Κόκκαλης, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Κοντομηνάς, κ.λ.π.) κι απ' τον πεινασμένο απλό πολίτη τα έχετε στερήσει ΟΛΑ! Σπίτι, εργασία, υγεία και κυρίως...αξιοπρέπεια!
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, απευθύνθηκα σ' εσάς, διότι το Σύνταγμά μας λέει στο Αρθρο 1 ότι "όλες οι εξουσίες πηγάζουν απ τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους κι ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα". Οπως καταλαβαίνετε λοιπόν, χάρη στον Ελληνικό Λαό είσαστε στην Βουλή, τον Ελληνικό Λαό υπηρετείτε και στον Ελληνικό Λαό δίνετε λόγο!
Μα πού να θυμάστε τώρα τι λέει το Σύνταγμα, μετά από τόσες υπογραφές σε Μνημόνια που καταργούν την Εθνική μας Κυριαρχία και ξεπουλούν την Πατρίδα! Ελπίζω μόνο να θυμάστε την Ακροτελεύτια Διάταξη (Αρθρο 120- 1,2,3,4) και να μην αιφνιδιαστείτε δυσάρεστα όταν οι Ελληνες σας τιμωρήσουν όπως σας αξίζει!
Ελπίζω να σας κάλυψα!
Ιωάννα-Γλυκερία Μαγκλιβέρα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου