Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΘΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ..!




Ενώ τα ΜΜΕ, ντόπια και ξένα, μας βαμβαρδίζουν, στα πλαίσια της μάχης που δίνει η Ελλάδα στο "Γιουρογκρούπ", όπου για άλλη μιά φορά μας σφίγγουν την θηλιά στο λαιμό, με τις απαξιωτικές, κυνικές, ειρωνικές κλπ. δηλώσεις των Γερμανών για τους Έλληνες, η Ελληνική κυβέρνηση δείχνει να διατηρεί την ψυχραιμία της, διαλέγοντας αυτήν ακριβώς την στιγμή για να επαναφέρει σθεναρά το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων. Υπάρχει όμως μια σημαντική είδηση, που ενώ τα ΜΜΕ την κρύβουν επιμελώς, φαίνεται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις...




Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε πρόσφατα την κύρωση της συμφωνίας για την δημιουργία της νέας Τράπεζας Ανάπτυξης των χωρών του οργανισμού BRICS, που απαρτίζεται από τις χώρες Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική, δημιουργώντας έτσι έναν εναλλακτικό δρόμο χρηματοδότησης για την Ελλάδα και το αντίπαλο δέος για τους μονοπωλιακούς, μέχρι τώρα, μηχανισμούς χρηματοδότησης της Δύσης.
Tην ίδια στιγμή ο ΥΕΘΑ, Π. Καμμένος, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας θα μεταβούν στη Μόσχα στις 9 Μαϊου όπου και θα παρακολουθήσουν την "Παρέλαση της Νίκης" κατά του Γερμανικού Ναζισμού. Εκεί θα συζητηθεί και το θέμα της χρηματοδότησης απο το νέο οργανισμό... Επίσης ακούγονται και έντονες φήμες για ευρύτερες συμφωνίες με την Ρωσία, όπως στα εξοπλιστικά (την μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδας), στρατιωτική κάλυψη στον "εξ Ανατολών κίνδυνο", συνεργασία στον ενεργειακό τομέα κ.α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου