Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..!



ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ!


Σήμερα οι 500 μεγαλύτερες πολυεθνικές ελέγχουν περισσότερο από το μισό του παγκόσμιου ακαθάριστου προϊόντος (74 δις), ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται ραγδαία η φτώχεια σε δισεκατομμύρια ανθρώπους... Χαρακτηριστικά στον πλανήτη που ζούμε, κάθε 5 δευτερόλεπτα πεθαίνει από την πείνα και ένα παιδί!
Για να ξέρουμε, λοιπόν, πού βρισκόμαστε, ας αντιληφθούμε επιτέλους, ότι έμμεσα μας έχει υποβληθεί και εμείς το έχουμε θεωρήσει δεδομένο, ότι ...κατοικούμε σε έναν πλανήτη ιδιοκτησίας (μέσω του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος) του οίκου Ροθτσάϊλντ, στον οποίο χρωστάει γι αυτό ο καθένας μας, μικρός ή μεγάλος, 8.266 δολλάρια..! Αναλυτικά: Παγκόσμιο χρέος 62 τρις δολλάρια, διά του πληθυσμού της γης, που είναι 7,5 δις, ίσον 8.266,66 δολλάρια/ανά κάτοικο του πλανήτη..! Και αυτό το πράγμα όχι μόνον το ανεχόμαστε, αλλά αφήνουμε τις ζωές μας να καταστρέφονται και να εξαθλιωνόμαστε συνεχώς, μέχρι ίσως του τελικού αφανισμού μας..!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου