Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!



ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ! Ή ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ..!


Το θέατρο του παραλόγου μπροστά στον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό... Αποπροσανατολιστικός θόρυβος τεράστιος... Σκοπιμότητες επί σκοπιμοτήτων... Με τρόπο τόσο γελοίο, που μόνο η αίσθηση ότι έχουν να κάνουν με πρόβατα μπορεί να δικαιολογηθεί!
Τελευταία(;) πράξη του μονόπρακτου "ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ":
Η "πέτρα του σκανδάλου" Γιώργος Σούκουρης, τον οποίο κατήγγειλε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου ότι την προσέγγισε με σκοπό τον χρηματισμό προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Real ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο facebook και είπε χαρακτηριστικά: «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μέσω facebook την κ. Ξουλίδου. Το μόνο που της είπα είναι πως ό,τι και να κάνετε οι 180 θα βγούνε διότι το θέλει η Μέρκελ. Ποτέ δεν της είπα για χρηματισμό και για τα τρία εκατομμύρια που λέει... Αν είχα λεφτά από τη ΝΔ στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου».


Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εισαγωγή στο "έργο".


...Και "η πέτρα του σκανδάλου".


...Και ιδού το δήθεν συνταρακτικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Σούκουρη-Ξουλίδου. Τη μέρα που γίνεται ο χαμός (Τρίτη βράδυ-Τεράρτη μεσάνυχτα) της στέλνει μήνυμα και της κοινοποιεί λινκ με ώρα 00.57 "Επιχείρησαν να χρηματίσουν βουλευτή των ΑΝΕΛ". Ο αφελής άνθρωπος χαίρεται γιατί προφανώς αυτά της είχε ξαναγράψει. Μόνο που δεν φαντάζεται ότι το πρόσωπο που θα καταγγελθεί λίγο αργότερα ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει την Ξουλίδου είναι... ο ΙΔΙΟΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου