Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΕΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..;



Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΛΥΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΑΓΕΛΗ"...;


Ο κ. Γ. Χαρδούβελης, από το 2000 έως το 2014 που έγινε υπουργός οικονομικών, ήταν ανώτατο στέλεχος της Eurobank και φυσικά λειτούργησε υπέρ των συμφερόντων της, όταν το κράτος, με διάφορες μεθοδεύσεις, διέσωσε την Eurobank με κόστος τουλάχιστον €13,3 δις για να λάβει το 95% της τράπεζας αλλά, λίγους μήνες αργότερα, παρέδωσε τα κλειδιά της τράπεζας σε ιδιώτες θυσιάζοντας το 65% που κατείχε και μειώνοντας την περιουσία του στην Eurobank στα €2 δις, φορτώνοντας έτσι τη διαφορά στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου, τον οποίο στη συνέχεια υποτίθεται ότι κλήθηκε για να υπηρετήσει.
Σαν να μην έφθανε αυτό, τοποθέτησε, ως γεν. γραμματέα εσόδων την κ. Κ. Σαββαϊδου, που ήταν (μέχρι τον Ιούνιο του 2014) ανώτατο στέλεχος στην PriceWaterhouseCooopers (PwC), μία από τις λεγόμενες Big Four, τις μεγάλες δηλαδή ελεγκτικές εταιρείες του κόσμου, που πρωτοστάτησε στην υπόθεση των LuxLeaks, στήνοντας για περισσότερες από 340 πολυθενικές (μεταξύ τους και 9 εταιρείες που σχετίζονται με την Ελλάδα) έναν μηχανισμό φοροαποφυγής σε συνεργασία με τις αρχές του Λουξεμβούργου.
Μέχρι τώρα δηλαδή, οι ανωτέρω ασκούνταν στο πώς θα μας "γδέρνουν", πώς τώρα θα μας προστατεύσουν..;


Δείτε παρακάτω ειδικώτερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου