Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ..!



Ας δούμε την σκληρή πραγματικότητα: Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μία αποικιακού τύπου χώρα, που στο βωμό δόλιων συμφερόντων φτωχοποιεί μαζικά τον λαό της, χωρίς μάλιστα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα...


Μία νέα προκλητική παρέμβαση έκανε ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, ο οποίος προτείνει να δοθεί το δικαίωμα στην Κομισιόν να μπλοκάρει τους εθνικούς προϋπολογισμούς, εάν αυτοί παραβαίνουν τους ευρωπαϊκούς κανόνες. Συγκεκριμμένα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Focus υποστήριξε ότι "ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων θα πρέπει να διαθέτει ένα δικαίωμα να ασκεί βέτο επί των εθνικών προϋπολογισμών οι οποίοι παραβιάζουν τα ευρωπαϊκά κριτήρια σταθερότητας". Με λίγα λόγια έχει έρθει η ώρα της πλήρους αποικιοποίησης της χώρας μας, της κατά τα άλλα "πλήρους και ισοτίμου μέλους" της ΕΕ, η οποία εξελίσσεται στην ουσία σε ένα "4ο Ράϊχ", χωρίς μάλιστα να πέσει ούτε μία τουφεκιά..!
Δεν πάει, όμως πολύς καιρός, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, που ο νέος Ευρωπαίος Επίτροπος Κατάϊνεν, απαντώντας σε ερώτηση ευρωβουλευτών, αναφορικά με την υποβάθμιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων, βάση του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, μας είχε ήδη αποκαλύψει την οδυνηρή πραγματικότητα και τι ζοφερό μέλλον μας είχαν ετοιμάσει η ΕΕ και τα διεθνή κέντρα εξουσίας. Από την στιγμή, είπε, που η Ελλάδα υπέγραψε Μνημόνια, τότε τα όποια αποτελέσματα φέρουν αυτά τα συμβόλαια εναντίον των δικαιωμάτων των Ελλήνων, δεν εμπίπτουν στο Δίκαιο της Ε.Ε και των Ηνωμένων Εθνών(..!). Με απλά λόγια, με τα υπογεγραμμένα Μνημόνια οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν κανένα δικαίωμα ζωής, αξιοπρέπειας, περιουσίας και κανένα δικαστήριο δεν πρόκειται να τους δικαιώσει. Έτσι αποκαλύπτεται τώρα, πού αποσκοπούν όλα αυτά τα μέτρα, που περνιούνται δήθεν ως φιλολαϊκή πολιτική, όπως το επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και γίνεται ξεκάθαρο, ότι η κυβέρνηση, υπογράφοντας το Μνημόνιο με τους δανειστές, αποδέχθηκε ότι οι Έλληνες από εκείνη την στιγμή και μετά είναι στο έλεος της μοίρας τους... Έτσι οι "εταίροι" μας, γνωρίζοντας ότι ο λαός μέσα σε τρία χρόνια από την υπογραφή του Μνημονίου θα είναι σε κατάσταση φτώχειας, είχαν βάλει ήδη μπροστά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Επίσης γνωρίζοντας ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται ποτέ να ξαναβρούν εργασία, έβαλαν μπροστά τα επιχορηγούμενα προγράμματα απασχόλησης, κοινωνικό μέρισμα και επιδόματα ενίσχυσης που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να διαιωνίζουν το πρόβλημα των Ελλήνων, ενώ τεχνηέντως τους προβάλλεται ότι με αυτόν τον τρόπο αυτό επιλύεται και μάλιστα σύντομα.
Στην Ελλάδα με την μακραίωνη ιστορία ένδοξων αγώνων και ανεκτίμητης προσφοράς στην ανθρωπότητα, φαίνεται ότι ήρκεσαν λίγοι πουλημένοι πολιτικοί της μαζί με τους "συνεταίρους" τους - υποτιθέμενους "εταίρους" μας, γιά να ρίξουν μερικά εκατομμύρια Έλληνες στα τάρταρα χωρίς μάλιστα την κάλυψη από τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά τους... Και το κωμικοτραγικό γεγονός είναι ότι κάποιοι Έλληνες ευρωβουλευτές ζητούν την απονομή δικαιοσύνης στους Έλληνες αδικοσκοτωμένους, θύματα του Γ' Ράϊχ, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν δικαιώματα οι ζωντανοί δεινοπαθούντες Έλληνες..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου