Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ!



Άπειρα τα παραδείγματα παραποίησης της Ελληνικής ιστορίας και δολιοφθοράς του Ελληνισμού γενικώτερα στα σχολικά βιβλία... Τώρα υπάρχουν και παραδείγματα αλλοίωσης του ψυχισμού των νεαρών Ελλήνων..! Δείτε μερικά από τα πιο κραυγαλέα!



Βιβλίο γεωγραφίας 6ης δημοτικού: Ελλάδα ...χωρίς το Καστελόριζο! (Το πιό σημαντικό νησί για την εθνική κυριαρχία λόγω ΑΟΖ).


...Και το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ένα από τα σπουδαιότερα παραδείγματα ηρωϊκής αντίστασης του λαού μας, εμφανίζεται ως παράδειγμα θρησκευτικού φανατισμού..!




Βιβλίο Φυσικής 5ης δημοτικού, σελίδα 19: Κεφάλαιο για τα μίγματα: Ανθρώπινα κορμιά που ...πολτοποιούνται σε "μπλέντερ"! (Οποία νοσηρότης εγκεφάλου!)
 



Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η συγκεκριμμένη φωτογραφία, η οποία έχει παραμείνει επί μία δεκαετία(!) στο σχολικό βιβλίο, είναι έργο του Ιάπωνα εικαστικού Μακότο Άιντα, στου οποίου τα έργα κυριαρχούν τα ανθρωποφάγα μοτίβα και η σεξουαλική διαστροφή, όπως δε δηλώνει ο ίδιος θέλει να είναι υμνητής της σεξουαλικότητας και όλων των ανώμαλων πλευρών της..!

Δείτε παρακάτω τον ίδιο τον εκκεντρικό καλλιτέχνη και ένα μέρος από τα προκλητικά έργα του και ...βγάλτε συμπέρασμα:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου