Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

700 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ!

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

΄Οπως αποκαλύπτεται από τη προσφυγή των δικαστικών στο Μισθοδικείο, που ζητούν να κηρυχθούν παράνομες οι μειώσεις που έγιναν στον κλάδο τους και αφού γιά να καθορίσουν τους δικούς τους μισθούς προσπαθούν να προσδιορίσουν τους μισθούς των βουλευτών (σύμφωνα με τον ορισμό του Συντάγματος ότι "οι βουλευτές δικαιούνται αποζημίωσης η οποία είναι ίση με το σύνολο των πάσης φύσεως μηνιαίων αποδοχών του ανώτατου δικαστικού λειτουργού"), οι πάσης φύσεως μηνιαίες αποδοχές των βουλευτών είναι υπερδιπλάσιες από την αποζημίωση που δηλώνεται (κοντά τριπλάσιες!).
Οι πραγματικές απολαβές των βουλευτών αναλύονται ως εξής:
Η μηνιαία βουλευτική αποζημίωση για κάθε βουλευτή φθάνει συνολικά τα 8.000 ευρώ. Περίπου 1.300 ευρώ (κατά μέσο όρο το μήνα) υπολογίζονται οι αμοιβές των βουλευτών από τη συμμετοχή τους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές και υπέρ του ΕΟΠΥΥ 350 ευρώ μηνιαίως. Περίπου 1.000 ευρώ μηνιαίως (κατά μέσο όρο) κοστολογούνται τα αυτοκίνητά τους και τα έξοδα κίνησης περίπου 500 ευρώ το μήνα για κάθε βουλευτή. Το επίδομα οργάνωσης γραφείου αντιστοιχεί το μήνα σε περίπου 2.300 ευρώ και το επίδομα ενοικίου σε περίπου 1.000 ευρώ το μήνα ανά βουλευτή. Για τα τηλέφωνά τους οι βουλευτές παίρνουν άλλα περίπου 1200 ευρώ μηνιαίως και για τα αεροπορικά τους εισητήρια άλλα περίπου 1000 ευρώ το μήνα. Σε αυτά όλα πρέπει να συνυπολογισθούν και περίπου 4.000 ευρώ το μήνα που κοστίζουν οι δύο συνεργάτες που δικαιούνται.
Και δεν φθάνουν όλες αυτές οι προκκλητικές απολαβές, αλλά φαίνεται, σύμφωνα με καταγγελίες του βουλευτή της Χ.Α. κ. Κασιδιάρη, ότι είναι και αφορολόγητες, την ώρα που νομοθετώντας μας έχουν γονατίσει στην υπερφορολόγηση!

Δείτε παρακάτω σχετικό δημοσίευμα και βίντεο:


Δείτε το σχετικό βίντεο, κάνοντας "κλικ" στο σύνδεσμο παρακάτω.

http://www.youtube.com/watch?v=CAhWfdY57N4&feature=player_embedded


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου