Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!



ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ... ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ!


Στο "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής και σε σχετικό ρεπορτάζ, συνοδευόμενο μάλιστα από λίαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες, μάθαμε γιά το καινούργιο "αμόρε" του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, τη νεαρά και όμορφη δ/ίδα Αδαμαντία Κόλλια. Και στο "www.koutipandoras.gr", πληροφορηθήκαμε, ότι η συγκεκριμένη συνοδός - ερωτική σύντροφος του κ. υπουργού, διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, με την απόφαση διορισμού να έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013... Και θυμηθήκαμε ότι αυτό είναι το δεύτερο ρουσφέτι του κ. Κεδίκογλου σε γυναίκα, συντοπίτισά του μάλιστα, την οποία είχε διορίσει σε θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ με μισθό 3.000 ευρώ. Και μετά θυμηθήκαμε, ότι ο συγκεκριμένος υπουργός, πριν μας ανακοινώσει ότι κλείνει την ΕΡΤ, επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι άντρο αδιαφάνειας και διαφθοράς, επί των ημερών του, είχε κάνει 28 προσλήψεις οι οποίες στοίχιζαν περί τις 100.000 ευρώ το μήνα και συμπεριλαμβάνονταν στη σχετική λίστα που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012 (δείτε παρακάτω).


Στη συνέχεια και πηγαίνοντας ακόμη πιό πίσω, θυμηθήκαμε (...δυστυχώς γιά μας), ότι ο κ. Σίμος Κεδίκογλου ξεκίνησε την καριέρα του με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην ΕΡΤ... Και αργότερα η σύμβασή του, όχι μόνο έγινε αορίστου χρόνου, αλλά αποσπάστηκε και για μετεκπαίδευση στο CNN στις ΗΠΑ και επί 4 χρόνια τον πλήρωνε η ΕΡΤ, γιά να βρίσκεται στην Αμερική και να μετεκπαιδεύεται!
Τότε ήταν που συνειδητοποιήσαμε, πολύ καλά, ότι δεν έχουμε ελπίδα σωτηρίας!... Διότι ο κ. Κεδίκογλου είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από όλους εκείνους τους πολιτικούς, που λένε ότι θα μας ...σώσουν από τη κατάσταση, που οι ίδιοι ...μας έχουν φέρει... Και αντιλαμβανόμαστε πλήρως, ότι αυτοί, που υποδύονται τους "πυροσβέστες" και επιχειρούν δήθεν να σβήσουν τη φωτιά, είναι ...αυτοί που την έβαλαν... Και δυστυχώς γιά μας ...οι "εμπρηστές" παριστάνουν τώρα τους "πυροσβέστες"!
Και να μας είχε απομίνει και μιά αμυδρή ελπίδα μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα, εξανεμίστηκε και αυτή όταν μάθαμε, ότι όταν αποκαλύφθηκε το γεγονός του διορισμού της φιλενάδας του, ο κ. Κεδίκογλου προτίμησε να βάλει αυτήν να παραιτηθεί και όχι να παραιτηθεί αυτός! ...Μοιάζει σαν να πιάστηκε να κλέβει σοκολάτες, ας πούμε, και μας επιστρέφει τη μία, συνεχίζοντας ...κανονικά τη πορεία του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου